Geboortehoroscoop radix :Alkompas www.astrologie-horoscopen.nl professioneel betrouwbaar en deskundig Geboortehoroscoop: professioneel en handgemaakt
alkompas geboorte horoscoop
  Geboortehoroscoop. Overzicht. De groene knopjes zijn voor deze pagina. Je navigeert ermee samen met de pijlen.

  De geboortehoroscoop uit de westerse astrologie vormt de basis van alle astrologische kennis; je karakter, levensloop, geluk, liefde, het werk dat bij je past, alles lees je in een echte, handgemaakte horoscoop.


  Je leert de basiselementen kennen van je geboortehoroscoop. Horoscopen duiden vereist jarenlange oefening en diepe toewijding. Computerhoroscopen zijn dus nep. Voor horoscopen zoek je een astroloog, geen astro service of horoscoop online firma.

  Je volledige GeboorteHoroscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier


  geboortehoroscoop


  berekeningen

  Een geboortehoroscoop of radix

  de hemellichamen, de huizen, de ascendant, het MC, het IC, de descendant. alles zie je in één oogopslag.

  <

  maan


  Geboortehoroscoop Europees, inclusief "aspecten".

  sterrenbeelden


  berekeningen

  De geboortehoroscoop moet correct berekend zijn. Daarbij komen zoveel futiliteitjes kijken dat je snel een foutje maakt. Gelukkig is er een plethora aan astrologie programma's de berekeningen feilloos uitvoeren. Zie verder onder "berekenen".

  horoscopen


  Planeten

  Planeten worden gebruikt als symbolen voor psychische centra, maar ook voor sociale en gebeurlijke feiten. Zo is een fijnzinnig stelsel van planeet-astrologie ontstaan. Dit in de westerse astrologie vooral door de griekse mythologie, de oorspronkelijke psychologie voor de westerse cultuur. Onder het menupunt Planeten vind je een uitgebreide beschrijving van de betekenis van de planeten als symbolen voor krachten in je karakter.

  omhoog


  Sterrenbeelden: de Zodiak

  Sterrenbeelden geven de plaats van de zon aan op het geboortemoment. Dit is zo populair dat bijna iedereen het eigen sterrenbeeld kent.
  Onder "Sterrenbeelden" staan de beschrijvingen voor verschillende leeftijden van baby tot volwassene, aangevuld met beroepen die horen bij het sterrenbeeld en de betekenis van je zon in de huizen.


  omhoog


  De Maan

  De Maan: In de westerse astrologie ligt de nadruk op de zon, dat komt doordat mannelijke waarden overheersen in deze cultuur. De meesten echter leven niet volgens de zon in hun horoscoop, maar volgens de de maan. We beschrijven de maan in de huizen en de tekens van de dierenriem, en kunt je eigen maan uitzoeken.

  astrologie westerse


  De ontwikkelingen op het gebied van de astrologie gaan erg hard de laatste tijd. De ene na de andere paktijk wordt geopend, de nadruk ligt daarbij voornamelijk op techniek en astrologische terminologie. Wij hebben iemand voor je uitgezocht die bij uitstek de kunst beheerst in gewoon Nederlands weer te geven wat er in je horoscoop staat. Iemand die de nadruk legt op levenskunst en het vrijmaken van je vitale en tot vreugde leidende energie.

  omhoog


  Je volledige GeboorteHoroscoop met tekening en standaardinterpretatie 25-30 pp voor 1.30 Klik hier


Ontwerp

niets mag worden overgenomen

< l